istanbul petek servisi Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa problem kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa issue tesisattan kaynaklanıyordur.

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

İşlemin hangi safhada olduğunu bilgisayar ortamında bulunduğunuz yerden sorgulayabilmek için ihtiyacınız olan 2 şey var internetli bilgisayar ve soyadı. EVİSs sorgulama ekranından şahsınızla ilgili iki bilgiyi girdiğinizde dosya akıbetini takip edebilirsiniz.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Kombinizi bize emanet edin petekleriniz iyi ısınması için kendi evimizde temiz ve titizlikle çalıştığımız gibi sizin de eviniz bizim evimiz gibidir.

Tesisat temizliği birbirinden farklı istanbul petek servisi olan işlemler olsa da, Tesisat istanbul petek servisi temizleme birbiriyle bağlantılıdır. Petek temizliği yapılmadan önce yapılması gerekenler daha sağlıklı bir petek temizliği yapılmasını sağlar. Tesisat temizliği için yapılması gerekenler şu şekildedir;

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Soğuk havalar yaklaşmadan önce peteklerin temizlenmesi, kombinin daha verimli çalışmasını ve ısının eşit bir şekilde yayılmasını sağlar.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından istanbul petek servisi kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler istanbul petek servisi olsa da, ikisi birbirinden farklı işlemlerdir.

#Koralay teknik# Kombi bakım arıza Klima bakım sök tak taşıma montaj Petek temizliği yerden ısıtma temizliği Beyaz eşya bakım arıza Termosifon bakım arıza

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Belirtilen saatte gelindi istanbul petek servisi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Report this wiki page